Upsales & GetAccept

Accelerera och stäng fler affärer med nästa generations e-signering och dokumentanalys-verktyg inbyggt i Upsales.

STÄNG FLER AFFÄRER SNABBARE

Spåra dina dokument

Få information om när dina mottagare öppnar samt vilka delar de spenderar mest tid på. Du har full kontroll och kan följa med rätt information vid rätt tillfälle.

Engagera dina mottagare

- Överraska din mottagare med en presentationsvideo och diskutera innehållet på plats med den inbyggda live-chatten oavsett var du befinner dig.

Förenklar avslutet

När alla parter är redo är det enkelt att digital signera dina kontrakt med säker e-signering, allt inbyggt i ditt favoritsystem Upsales.


SKICKA SÄLJDOKUMENT FRÅN UPSALES

Genom att skicka dina dokument från ditt CRM sparar du tid samtidigt som du alltid behåller all information inne CRM systemet. Mottagare och kunddata hämtas direkt till ditt dokument och med ett knapptryck skickar du dokumentet utan att lämna UPSALES. Du har full kontroll på vad som händer och när dokumentet signeras sparas det direkt på kundkortet.

Skicka dokument för signering med ett knapptryck från Upsales


Ta kontroll på dina dokument direkt från din mobil

DOKUMENT ANALYS OCH SÄLJAUTOMATISERING

Notifikationer till din mobil gör det enkalt att ha perfekt återkoppling. Samtidigt visar GetAccept vad mottagaren intresserar sig mest för och om dokumentet öppnas av en ny mottagare identifieras denna.

Du kommer alltid ha full kontroll på dina säljdokument från första presentation till signerat kontrakt. GetAccept förenklar din säljvardag och du kommer stänga fler affärer snabbare.


SÅ FUNGERAR DET

Upsales integrerat med GetAccept, skicka dokument för spårning och elektronisk signering.
  • 1. Lägg till GetAccept Upsales extension (Du måste använda Google Chrome som webläsare).
  • 2. Tillägget kommer vara aktivt när du är inloggad i UPSALES CRM.
  • 3. Klicka på GetAccept-knappen () längst upp till höger i din webläsare och logga in med dina inloggningsuppgifter till GetAccept eller skapa ett nytt gratiskonto.
  • 4. På en Person / Företag / Affär kommer du se en GetAccept-meny där du kan skicka och spåra säljdokument.
  • 5. Välj mottagare och tilldela de en roll, välj en mall eller ladda upp ett dokument och glöm inte att lägga till en presentationsvideo innan du skickar dokumentet.
  • 6. Dokumentets status kommer presenteras inne i UPSALES, händelser kommer att synas på tidslinjen och du kan se detaljerad spårning genom att klicka på dokumentet du skickat.

Självklart får du kontakta oss om du har några frågor, behöver hjälp med att komma igång eller vill ha en demo av integrationen