Lime Go och GetAccept

Accelerera och stäng fler affärer med nästa generations e-signering och dokumentanalys-verktyg inbyggt i Lime Go.

Lime Go e-signering, så funkar det

ACCELERERA OCH STÄNG FLER AFFÄRER

Spåra dina dokument

Följ när dina mottagare öppnar samt hur de spenderar sin tid i dina skickade dokument. Underlättar uppföljning och ger dig möjligheten att återkoppla vid rätt tidpunkt.

Engagera dina mottagare

- Presentera ditt säljdokument med en introduktionsvideo och använd den inbyggda live-chatten för att hålla igång konversationen från pitch till vunnen affär.

Stäng fler affärer

Gör det enkelt för alla parter att ingå ett avtalmed en smidig och säker e-signering, direkt från ditt favoritsystem Lime Go.


SKICKA SÄLJDOKUMENT FRÅN LIME GO

Att skicka ett dokument från ditt favorit-CRM behöver inte ta mer än en minut. Lägg till mottagare och kundinformation från Lime Go, hämta upp din mall från GetAccept och klicka skicka. Du har nu full kontroll på dina säljdokument, oavsett var du befinner dig.

Skicka dokument för signering med ett knapptryck från Lime Go


Ta kontroll på dina dokument direkt från din mobil

DOKUMENT SPÅRNING OCH AUTOMATISERING

Få viktiga notifikationer när mottagare läser dina dokument och kontakta dem medan de fortfarande har erbjudandet färskt i minnet.

Interagera med mottagarna direkt från din mobil. Ring ett samtal, skicka ett meddelande med en påminnelse om de inte har öppnat ditt säljdokument eller svara på en fråga genom live-chatten. GetAccept är där DU är!


SÅ FUNGERAR DET

Lime Go integrerat med GetAccept, skicka dokument för spårning och elektronisk signering.
  • 1. Lägg till GetAccept Chrome extension (Du måste använda Google Chrome som din webläsare).
  • 2. Tillägget kommer vara aktivt när du är inloggad i Lime Go.
  • 3. Klicka på GetAccept-knappen () längst upp till höger i din webläsare och logga in med dina inloggningsuppgifter till GetAccept eller skapa ett nytt gratiskonto.
  • 4. På en Person / Företag / Affär kommer du se en GetAccept-meny där du kan skicka och spåra säljdokument.
  • 5. Välj mottagare och tilldela de en roll, välj en mall eller ladda upp ett dokument och glöm inte att lägga till en videopresentation genom att använda GetAccepts mobila app innan du skickar dokumentet.
  • 6. Dokumentets status kommer presenteras inne i Lime Go, händelser kommer att synas på tidslinjen och du kan se detaljerad spårning genom att klicka på dokumentet du skickat.

Självklart får du kontakta oss om du har några frågor, behöver hjälp med att komma igång eller vill ha en demo av integrationen