Lime CRM och GetAccept

Accelerera och stäng fler affärer med nästa generations e-signering och dokumentanalys-verktyg inbyggt i Lime CRM.

Lime CRM e-signering, så funkar det

ACCELERERA OCH STÄNG FLER AFFÄRER

Spåra dina dokument

Följ när dina mottagare öppnar samt hur de spenderar sin tid i dina skickade dokument. Underlättar uppföljning och ger dig möjligheten att återkoppla vid rätt tidpunkt.

Engagera dina mottagare

- Presentera ditt säljdokument med en introduktionsvideo och använd den inbyggda live-chatten för att hålla igång konversationen från pitch till vunnen affär.

Stäng fler affärer

Gör det enkelt för alla parter att ingå ett avtalmed en smidig och säker e-signering, direkt från ditt favoritsystem Lime CRM.


SKICKA SÄLJDOKUMENT FRÅN LIME CRM

Att skicka ett dokument från ditt favorit-CRM behöver inte ta mer än en minut. Lägg till mottagare och kundinformation från Lime CRM, hämta upp din mall från GetAccept och klicka skicka. Du har nu full kontroll på dina säljdokument, oavsett var du befinner dig.

Skicka dokument för signering med ett knapptryck från Lime CRM


Ta kontroll på dina dokument direkt från din mobil

DOKUMENT SPÅRNING OCH AUTOMATISERING

Få viktiga notifikationer när mottagare läser dina dokument och kontakta dem medan de fortfarande har erbjudandet färskt i minnet.

Interagera med mottagarna direkt från din mobil. Ring ett samtal, skicka ett meddelande med en påminnelse om de inte har öppnat ditt säljdokument eller svara på en fråga genom live-chatten. GetAccept är där DU är!


SÅ FUNGERAR DET

Lime CRM integrerat med GetAccept, skicka dokument för spårning och elektronisk signering.
  • 1. Lägg till GetAccept Lime Bootstrap extension (Du måste använda Lime Boostrap).
  • 2. Tillägget kommer vara aktivt när du är inloggad i Lime CRM och går till kortet där extensionen är installerat.
  • 3. Klicka på bannern () precis under toppen på action-padden och logga in med dina inloggningsuppgifter till GetAccept eller skapa ett nytt gratiskonto.
  • 4. På kortet där extensionen är installerad kommer du se en GetAccept-meny där du kan skicka och spåra säljdokument.
  • 5. Välj mottagare och tilldela de en roll, välj ett dokument från Lime CRM och glöm inte att lägga till en videopresentation genom att använda GetAccepts mobila app innan du skickar dokumentet.
  • 6. Dokumentets status kommer presenteras inne i Lime CRM, händelser kommer att synas på tidslinjen och du kan se detaljerad spårning genom att klicka på dokumentet du skickat.

Självklart får du kontakta oss om du har några frågor, behöver hjälp med att komma igång eller vill ha en demo av integrationen